CAFENEA & LIBRĂRIE


 

Suntem prima cafenea literară din Târgu Mures, unde selecția de cafea new-wave (100% Arabica, de origine unică, prăjită local, proaspăt măcinată), ceai de calitate și prăjituri de casă este completată de o lume de cărți atent selectate.

 

Gemma este un spațiu comunitar, oferă un loc pentru discuții cu autori, concerte, expoziții și de asemenea, se angajează să organizeze plimbări în oraș.

 

Suntem o întreprindere socială: durabilitate, implicarea producătorilor locali în viața întreprinderii, consolidarea diferitelor comunități ale orașului, oferte culturale de înaltă calitate, corectitudine față de angajați, angajarea persoanelor vulnerabile a căror plasare pe piața muncii este împiedicată sau imposibilă sunt importante pentru noi.

Mă bucur din suflet că la Târgu Mures s-a născut un centru cultural cu o atmosferă atât de plăcută. A devenit un loc de cult în scurt timp.
ERZSÉBET B. FÜLÖP
actor, conferenţiar universitar
Librăria este postul regizoral al literaturii, iar Gemma este cea mai bună stație – chiar mi-a fost dor! Sper să rămână pentru totdeauna.
PÉTER DEMÉNY
poet, scriitor
Nu întâmplător acest loc a devenit colțul nostru spiritual și gastronomic preferat! Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a te reîncărca! Ospitalitate excepțională, cafea și prăjituri delicioase și, nu în ultimul rând, ospitalitate amabilă și conștiincioasă.
KATA JANZA
cântăreață muzical câștigătoare a premiului EMeRTon

CELE MAI NOI ȘTIRI


Summer Menu

Rose Latte Espresso Tonic Ice Latte with Mint and Strawberry Ice Strawberry Matcha Mint Lemonade Spritzer Craft Beer - Bere ...
Bővebben

20. Gemma könyvklub – Láng Zsolt: Az emberek meséje

Téma: LÁNG ZSOLT Az emberek meséje című könyvIdőpont: 2024. június 27.Időtartam: 1 óraModerátorok: Makkai Kinga gyermekirodalmár, pedagógus és Daray Erzsébet, ...
Bővebben

Lámpláng Erdélyi Turné 2024 // I. Marosvásárhely – Gemma Book Café

Június 13-án, csütörtökön, 18 órától a Lámpaláng nevű zenekar koncertjére kerül sor a Gemma könyves kávézóban. A belépés ingyenes, mindenkit ...
Bővebben