Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

20. Gemma könyvklub – Láng Zsolt: Az emberek meséje

június 27 @ 19:00 - 20:00

Téma: LÁNG ZSOLT Az emberek meséje című könyv
Időpont: 2024. június 27.
Időtartam: 1 óra
Moderátorok: Makkai Kinga gyermekirodalmár, pedagógus és Daray Erzsébet, a Gemma üzletvezetője
Részvétel feltétele: minimum egy ital megrendelése a bárnál az esemény kezdete előtt kb. 15 perccel, illetve regisztráció a következő linken: https://forms.gle/p4q7vdGAmGvQBF1aA
Mindenkit szeretettel várunk: törzstagokat és újakat is! A könyv elolvasása nem feltétele a részvételnek.
A résztvevők maximális létszáma 25 fő.
A Párizsban élő André Tavasz professzor egyedül nevelte fiát, miután a felesége nem sokkal a gyermek születése után nyomtalanul eltűnt.
Amikor a tizenkét éves fiút André Budapestre küldi iskolába, apa és fia eltávolodnak egymástól, hosszú évekig mit sem tudva a másikról. Messzire kerülnek korábbi unalmas, bár komfortos életüktől, André a tanítványa révén bekapcsolódik egy franciaországi mészárlás utáni nyomozásba, Zsombor pedig a méhek társadalmának kutatásában merül el, és mézkereskedőként járja a világot. Medárdban, a világtól távoli erdélyi falucskában aztán váratlanul újra összeér a sorsuk, előtörnek elfojtott indulataik, felcsapnak a szeretetvágy és a bűntudat, a féltés és az önzés fékezhetetlen hullámai.
A Bolyai szerzőjének új regényében Bolíviától az írói fantázia teremtette kis faluig követhetjük a maguk elől is menekülő szereplőket, akik a boldogság utáni vágytól és az elkerülhetetlen véletlenektől sodortatva igyekeznek megtalálni a helyüket a jóság és gonoszság meséjében.

Detalii

Dată:
június 27
Oră:
19:00 - 20:00
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,